Vi tar en paus i vårt skrivande!

Jag vill tacka alla er som har hört av sig till mig och min familj på ett eller annat sätt och har stöttat mig och min familj i vår svåra situation. Nu tar vi en paus så det kommer inte in fler inlägg på ett tag.

Kramar Henrik 


En ljusglimt i tillvaron...

 

MALMÖ FF - MACCABI HAIFA           3-2

MACCABI HAIFA - MALMÖ FF           2-2

VÄRLDENS BÄSTA LAG MFF ETT STEG NÄRMARE CHAMPIONS LEAGUE

ETT STORT GRATTIS TILL ER ÖNSKAR HENRIK SUPERMAN!


Så glad kan jag vara...

Henrik
 

 

Att livet inte är rättvist visste ni nog alla. Efter att jag har sovit gott så vaknade jag klockan 08:00, då var det Sofia och Nina som kom in och tog prover på mig. Efter en dusch och munhygien så ligger jag i sängen igen och tittar på TV.

 

Sofia kom in med dagens skörd av vykort, jag fick 3 stycken och det var mest på avdelningen, tack alla ni som skickar vykort och skriver på min blogg, hon ville nog mest av allt glömma att lämna över resultatet på dagens provsvar och vi förstår henne. Jag har fortfarande inga värden och allting känns bara så fel. Vi trodde inte man kunde bli nedtryckt mer än var vi redan är, men tydligen finns det inga gränser.

 

Vi orkar inte skriva mer idag, jag tror ni förstår.

 

Kram Henrik och pappa

 



Massage

Massage

 

Ännu en ny dag. I natt har det varit ganska jobbigt, jag vaknade klockan halv fyra på morgonen och hade jätteont i benen. Jag väckte pappa så han kunde massera mina ben och säga till om en morfinklubba, jag fick massage i drygt en timme och efter det samt att morfinklubban hade gjort sitt så somnade vi in igen klockan fem. Ingen vet varför jag har ont i benen, det kan bero på många saker, hoppas bara att det går över snart för jag vill inte ha ont i mina fotbollsben. Det är nu två veckor sedan de plockade bort min morfinpump och nu har de halverat styrkan på mitt morfinplåster.

 

Dessvärre så snurrar det ännu mer i våra huvud idag, vad är det som händer? Mina värden är fortfarande lika med noll och det är tolv dagar sen jag fick pappas celler. Albert kom in till mig och eftersom pappa var i köket och gjorde mat till mig så fick jag prata med honom, det var helt ok han är riktigt snäll. Albert gick ut till pappa och pratade med honom, Albert var också lite ledsen att det inte har skett något med mina värden.

 

Albert sa att om det inte har hänt något efter 15 dagar så kommer pappas celler inte ha en chans att växa i min kropp. Så gode Gud om du finns, se till så att min pappas celler börja växa och trivas i min kropp, jag har en sådan livsglädje att jag bara vill ut från sjukhuset och börja skolan, träffa alla mina kompisar och vänner samt mysa och göra roliga saker med min underbara familj.

 

Dagens citat: "pappa, i natt skall vi mys sova"

 

Kram Henrik

 


Måndag 1 augusti

Dagen har varit som vanligt, lite feber och illamående. Nu har pappa kommit och mamma har åkt hem till Christoffer som har börjat sin simträning idag och nästa vecka skall han på simläger i Stockholm. Idag kom även Linn och hennes mamma Monica hit, de hade med sig mycket godis, 1 000 tack mina goa vänner. I går fick jag ytterligare en fotbollströja, det är en Brasiliansk landslagströja med numer 10 på ryggen, just det RONALDINHO, världens bästa fotbolls. Tusen tack familjen Eggenberger.

Annars är det bara avvaktan och en orolig sådan, man sover ganska dåligt och det snurrar av funderingar i huvudet på en hela tiden. Om bara mina värden kunde komma så man blir lite glad, det är nu 11 dagar sedan som jag fick pappa celler och det kan ta ytterligare tre till fyra dagar innan man kan märka något.

Jag hoppas att ni alla där ute har det bra och ni skall veta att jag längtar jättemycket att få komma hem till mitt rum och alla kompisar och vänner som jag känner. Jag hoppas jag hinner ut innan sommaren har tagit slut så att man får spela fotboll och bada.

Kram Henrik


hits