Måndag 4 juli

Idag är det exakt en vecka sedan jag fick pappas stamceller och allt verkar vara bra även om mina vita inte har blivit fler. Jacek säger att det kan ta upp till 10 dagar innan man ser någon aktivitet, så förhoppningsvis någon gång i slutet av veckan skall det börja röra på sig precis som för Linn.

Idag var det ingen bra dag, jag vaknade klockan 06:00 och kräktes, då var det lika bra att göra morgon rutinen med att duscha, skölja munnen, borsta tänderna, väga mig och ta prover. Efter det har jag kräkts  två gånger till så nu är jag jättetrött och sover för det mesta.

Pappas dag började inte så bra heller, han hämtade kaffe och två rostade smörgåsar och när skulle gå igenom slussen till rummet så satte han ner brickan på ett skåp men oturligt så ramlade brickan och pappa fick allt kaffe på sig. Det var bara att torka upp och byta kläder igen, men det är ett I-lands problem och sådana skall man bara nonchalera.

Kram Henrik 


Kommentarer:
Postat av: Monica

Tjena!
Vilken start på dagen,Christer vaknade väll till ordentligt med varmt kaffe på sig.Hoppas illamåedet nu har givit med sig, du får sova dig frisk.Linn mår bra,men är lite trött idag. Nu väntar vi på dagens värden med spänning, blir vi släppta ifrån isoleringen idag??? Kram Monica

Postat av: Roger

Hej Henke !

Det var ingen rolig start på morgonen. Vi får hoppas att diagnosen med vita blodkroppar stämmer även för dig som för Linn. Johan har fått någon allergi i ögonen som svider så han var också hos doktorn idag men det skall snart vara bra fick några droppar för ögonen.

Match ikväll för MFF mot HBK blir tufft men spännande med de nyförvärv som gör debut idag.

Intressanta nyheter man läser här på bloggen om en världspelar på väg till MFF. Nu väntar vi med spänning på båda gällande MFF och vita blodkroppar !!

Kramar till dig och även Christer som löste dagens I-landsproblem med galans. Hälsa storfiskaren Christoffer och syrran.

2005-07-04 @ 12:14:36
Postat av: petter md en kommpis från göteborg

hallo hallo i stugan!!!
inge kul det där med att kräkas och så dev jag av egen erfarenhet.
inte så kul för pappa heller kanske med varmt kaffe och så hmmm
hoppas att läkarna har rätt och att du blir bättre snart.
soliga hälsningar Petter

2005-07-04 @ 13:19:49
Postat av: annie och jojjo

hallo hallo!!
idag är det jätte soligt och fint väder skulle va skönt med ett svalkande dopp i havet.
det kanske du också tycker. det lät inte så mysigt att kräka tre gånger på en dag eller??

annars är allt br hoppas jag.
soliga hälsningar annie och jojjo

2005-07-04 @ 17:23:18
Postat av: susanne

Hejsan svejsan!
Här kommer en gåta från Måns; Vad är det för likhet mellan en hyena och en mås? Ingen kan hålla käften!! Här kommer nästa; Varför springer hyenan runt i ett rum? För att det ligger en köttbit i ena hörnet! Idag har det blåst som bara den och värre lär det bli i veckan och till och med regn har de lovat. Hoppas du mår bättre nu och slutat kräkas. På lördag åker Måns och jag till Mallorca en vecka. Kim kan inte följa med, han måste klippa gräs. Putt putt.
Ha det så bra och hälsa till "storfiskarn".
Måns, Susanne & Kim

2005-07-04 @ 19:55:20
Postat av: lena zippert

Usch vilken tråkig dag. Tänker på er o hoppas på en bättre dag imorgon, hälsa mamma o pappa.
Kram från Lena o Lars

2005-07-04 @ 23:31:46

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits