Lördag kväll 2 juli

 

HEJ ALLA SOM JAG KÄNNER OCH DEM SOM JAG INTE KÄNNER!

Henrik

KRAMISAR HENRIK alias SUPERMAN


Kommentarer:
Postat av: Eva och Håkan

Hallå Henrik!

Vi har precis vaknat. Annie och Petter sover fortfarande fast klockan är över 11... Vi hade "midsommarfest" här igår så de är nog lite trötta. Det blev väldigt sent. Dessutom har de nog lärt sig sova länge av dig. Du har ju varit en riktig baddare på att ligga och dra dig.
Hoppas att du får ordning på infektionen. Hur som helst så ser du väldigt pigg ut på bilden som är med idag så det är nog bara en tillfällig baskelusk.
Vädret är fint idag också så det blir säkert stranden senare. Håkan börjar redan ladda upp för morgondagens kamp med Halmstad Bollklubb. Tre poäng är ju ett måste för att hänga med. Om du vill ha en hemlis (berätta inte för någon) så har MFF en världsspelare på gång... Kommer han blir det kanon!
Kämpa på Henrik så hörs vi snart igen.

Eva och Håkan

2005-07-03 @ 11:14:41
Postat av: Malin

Måste bara få skicka en storkram till dej! Tycker att du är en riktig kämpe alltså!!
/Malin

2005-07-03 @ 12:41:13
Postat av: Malin igen

Glömde juh skriva att dina ögon är så vackra! Många tjejer kommer att drunkna i dom när du är äldre!
/Malin

Postat av: Erwin und Bea aus Zürich

Auf diesem bild siehst du super aus.
Wir sind am sonntag halt nicht solche frühaufsteher wie du.Auch wenn es schon nachmittag ist wünschen wir dir noch einen schönen sonntag.
Viele grüsse aus zürich. Erwin und Bea

2005-07-03 @ 13:00:12
URL: http://henriksuperman.blogg.se
Postat av: Hanna W o Felicia M

Hejsan Henrik!!!

Idag har vi varit på stranden O Nu ska vi sova över :) Vi tänker hela tiden på dej!!!!Vi tjejer e ju inte så mycket för fotboll vi e mer för dans o musik o gympa o sånt Så ett tips när du e som mest nere så sätt på lite cool musik o bara digga de hjälper vi har prövat. När du har piggat upp dig lite så ska vi göra något Kul tilsammans För det längtar vi efter vi får typ gå på tivoli eller till tosselilla Så börja redan tjata på dina föräldrar hihihi ;) Eller kan bara du o vi gå på en dansklubb o äga dansgolvet för det e de vi Ungdommar e bäst på Hihi!!! .O du vi tycker de e himmla fuskigt att du har en egen blogg o hemsida.
"Avensuka"Hehe!!!Dina egna tjejer Flisan o hansan
Puss o Kram !!!

2005-07-03 @ 19:21:45
Postat av: Sofia Grimheden

Hallo Henke!
Jag har suttit fast i skogen i en vecka! På måndagen när jag var ledig (för en vecka sen)blev jag lite sjuk och då ville jag inte gå och jobba för då tänkte jag att jag kanske skulle smitta dig och de andra. Jag var lite hängig hela veckan och blev därför sittande i mammas och pappas sommarstuga i mörka Småland. Men nu är jag piggelin och i morgon kommer jag. Läste att du delar ut godis... Mmmmmmmmmm. Då kan man ju inte hålla sig borta!
Vi ses i morgon! Kram Sofia

2005-07-03 @ 23:39:50

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits