Det är inte sant...

Torsdag 7 juli, väckte mamma för att det kändes konstigt. Otroligt men sant, men håret har av någon konstig anledning ändrat form och växt ännu mer. men det värsta är nog att jag har smittat storebror, Hippi jag som trodde det var ute, gud va coolt. Linn du skall få lite av min medicin, vad det nu är.  

Peruk

Kramili Kramili Kram Henrik


Kommentarer:
Postat av: Håkan "Stålis"

Tänk om mnan hade haft din hårväxt Henrik!! Och inte hade jag någon nytta av "kammen" som pappa bjöd på igår heller... Men den var god vill jag lova. Köttet liksom föll av av sig själv. Påminner mycket om mitt eget hår faktiskt. Eller så är det huvudet som växer igenom...
Hälsa pappa och Stoffe och tacka för en trevlig kväll när du träffar dem senare idag. Du kan väl krama mamma också från mig och resten av familjen Jeppsson.
Vi ses snart hoppas jag. Varför inte på Malmö Stadion nästa söndag?

Kram Håkan

2005-07-07 @ 08:48:50
Postat av: postat av Christin.Ljunggren

Godmorgon....ojoj nu har jag 2 långhåriga.....får väl ta den största SAXEN..hi hi hi....hoppas du känner dig bättre idag o att sömnen varit bättre för dig o mamma....tänker på er.....e på väg till salongen ville bara säga hej.....tutti hälsar hon kommer hem idag från Tylösa det ska bli skönt har saknat henne.....nu tittar solen fram .....jag ska klippa pappa idag .....må så gott mina mysisar .....kramizzz Christin

2005-07-07 @ 09:15:04
Postat av: Roger

Hej Henke !

Ni ser ut som bröderna Fluff ;-) Det är bra att ni kan ha lite kul på sjukhuset också för det blir väl lite långtråkigt annars.....

Du får uppdatera mig efter nästa MFF match för då är vi bortresta är i Turkiet och de har säsongsuppehåll så där blir det ingen fotboll.

Vi får hoppas att MFF får något bra nyförvärv så de kan börja producera lite mål.

Många kramar till er alla från oss

2005-07-07 @ 10:21:13
Postat av: Agneta

Hej superman

Det var inga dåliga frisyrer ni har, ni liknar nästan bröderna fluff.
Jag kanske skulle kunna få låna lite av medlet ni använder, för några här på mitt jobb skulle behöva det.
Snart börjar semestern och det ska bli skönt, det tycker Niklas Johan och Robin också. Dina kusiner har lite svårt att hitta på saker att göra när jag och Roger är på jobb (förutom att spela TV-spel förstås)
Hoppas vi ses snart igen.

MÅNGA STORA KARAMAR
Agneta

2005-07-07 @ 10:37:55
Postat av: Pappa

Hej min lilla Älskling,
Jag hörde av mamma att du har fått sova hela natten och att du känner dig lite bättre. Vad konstigt det lät med dina små röda prickar som du har fått på benen, jag tror inte det är något alvarligt, jag tror faktiskt att det är pappas celler som börja röra på sig.
Då må tror att maten var god igår, det var den bästa grillningen för i år, men den som vi skall göra när du kommer hem kommer bli ett strå vassare.
Nu skall jag gå och klippa mig hos Christine, sen kommer jag och Christoffer in till dig. Hoppas att jag får liv i honom, han sover nämligen fort-farande, men det är inte konstigt både du och Christoffer har alltid kunnat sova igen det ni har missat. Älskar dig!
Puss och Kram Pappa

2005-07-07 @ 10:41:04
Postat av: Jonas M

Halloj Henrik,
med den "frillan" lär du inte behöva mössa till vintern. Men du ska nog låta Christin sätta saxen i den för det kan vara lite varmt just nu.
Felicia kollade idolen Darin igår och Olivia red islandshästar med mamma Marie. Olivia klarade det bra men Marie får nog stå upp och arbeta idag... Själv har jag ett två veckor kvar med jobb innan semester så förhoppningsvis är du ute långt innan jag.
Hälsa och krama hela din familj från oss!
Jonas

2005-07-07 @ 11:13:48
Postat av: stoffe

tjaba! Det är ju vi som har fått den märkliga medicinen. Det är syrrorna som har blandat. De lurifaxarna. De ska få,för det de har gjort.jag skriver senare.

Din "fena"christoffer

2005-07-07 @ 15:12:33
Postat av: petter

Tjena tjena mittbena!!

Igår var jag på konsert med nåra kommpisar från Stockholmo (fast dom har sommarstuga i Ängelholm.) och där träffade jag felisia och hennes kommpis det var jätte kul men tyvärr så fick vi gå mitt i Ugla (Det som jag hade set fram emot hela kvällen)
för att tjejerna från stockholmo var trötta och det regnade men det var kul endå.
Cool "frill" förästen men ganska skumm medicin hehe.

Krya på dig!!!! Petter

2005-07-07 @ 17:39:27
Postat av: jenny och eric

tjabba din krabba...
Eric är jätte avundsjuk på ditt stora hår, han brukar få till ett jätte stort fluff men inte som du minsann.. Riktigt snygg är du ju i alla fall.
Det är lite körigt för oss med data just nu så det är därför vi inte kan skriva varje dag och sämre lär det blir när vi åker neråt, men vi ska skriva så mkt vi kan annars blir det posten.. På lördag åker vi på Iron Maiden det ska bli ganska kul trots att det inte är några idoler men men
Sköt om dig vår lilla älskling
pussar och Kramar Jenny och Eric
Mamma hälsar också till dig PUSS

2005-07-07 @ 17:55:44

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits