Dagens citat...

Katt skratt 

"HUR ÄR DET ATT VARA DU PAPPA?"

Vad jag menar med det förstår Ni nog, eftersom jag har pappas celler och jag mår inte så bra,  är det så pappa känner sig.

Kram Henrik


Kommentarer:
Postat av: Stoffe

Hej henrke! Ja hur känns det i pappas krópp? Det känns väl bra,förmodligen. Men så har man också känsöår som ledsen,kär glad, sur o.s.v. Vi har varit på ärenden eller rättare sagt Mamma. M White längtar dig och snart blir hans mine av dig suddit. Men när du kommer hem så kommer han ihåg dig och gör glädjeskutt. Ja vi saknar dig hela tiden.

Puss o Kram, stoffe
Ciao!! Som pappa skrattar av

2005-07-16 @ 18:03:09
Postat av: Erik Prawitz

Hoppas du mår bra Henke.Alla i min familj hälsar.Christoffer var väl hos dig,så kul.Jag skriver till dig så mycket jag kan.Hälsa till Krister. Hej och lycka till.Erik

2005-07-16 @ 18:44:58
Postat av: Daniel

hej Henke !!!! Jag hoppas värkligen du mår bra och har roligt!! Jag längtar verkligen efter dig. Har du använt kepsen som du fick av mig?? Hoppas du tycker om den. Hoppas vi ses snart med stora kramar Daniel N !!

2005-07-16 @ 19:55:32
Postat av: petronella

Hej Henrik! Jag hoppas att har roligt och är med kompisar och gör som sagt roliga saker!! Din sida är jätte fin och det är fina och roliga bilder!!
Chrille e ju en fena i vattnet hehe!! Men jag ska skriva fler gånger kram från petronella i Chrilles klass!!

2005-07-17 @ 11:46:06
Postat av: Jenny Bjarnmark

Hej Henke!
Jag kommer ihåg att du tyckte om att spexa och sjunga, då sjöng du gärna...kom hem vi börjar om igen......med Barbados, det var så gulligt.
Vad kul att du fick besök av kusin Jenny idag, hon är så gooo.
Sköt om dig, du finns i mina tankar.

Kramar från Jenny

2005-07-22 @ 21:12:19

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits